- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Coco de Paimpol à la bretonne
Coco de Paimpol à la bretonne
- Totale tijd 1u 25min
- 1u
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
2 Oignons jaunes
2 Echalotes
4 Gousses d’ail
3 Carottes
4 Tomates
3 kg De coco à écosser
2 càs D’huile d’olive
6 Saucisses de campagne
1 Branche de thym frais
2 Feuilles de laurier
1 càc De sel
1 pincée De poivre noir
400 ml D’eau
Bereiding
Stap 1 /3
Éplucher les oignons et les couper en petits dés. Éplucher et hacher les échalotes. Éplucher et hacher les gousses d’ail. Éplucher et détailler les carottes en petits dés. Peler et détailler les tomates en dés. Écosser les coco de Paimpol
Stap 2 /3
Faire rissoler les oignons, les échalotes, les gousses d’ail et les saucisses de campagne avec l’huile d’olive en remuant régulièrement.
Stap 3 /3
Ajouter les coco écossés et rincés à l’eau froide au préalable, les carottes, le thym, le laurier, le sel, le poivre, les dés de tomate et les 400 ml d’eau








