- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Chili et petits pains
Chili et petits pains
- Totale tijd 29min
- 10min
Voorbereidingstijd - 19min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
4 personnes
500 g Viande hachée
1 Gros oignon émincé
800 g Pulpe de tomates
400 g Haricots rouges egouttés (conserve en verre)
4 Petits pains (pavés céréales)
Epices tex mex ou autres
Sel
Huile d'olive
5 cl Eau
Bereiding
Stap 1 /5
Mettre huile d'olive pendant préchauffage rissolage fort 4 minutes.
Stap 2 /5
Dès préchauffage terminé mettre oignon, sel et viande. Faire revenir tout en mélangeant 5 minutes.
Stap 3 /5
Rajouter pulpe de tomates, haricots rouges et épices et eau. Mettre en route cuisson haute pression 10 minutes.
Stap 4 /5
Lors de la décompression, couper les petits en 2 et les faire dorer au grille-pain 3 minutes.
Stap 5 /5
Servir le chili avec les petits pains.








