- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Chili végétarien à la coriandre
Chili végétarien à la coriandre
- Totale tijd 23min
- 15min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (27)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
375 g Carotte(s) pelée(s) et taillée(s) en dés
3 Poivron(s) épépiné(s) et coupé(s) en lanières
300 g Maïs cuit
600 g Haricots rouges cuits
0.75 bouquet Coriandre lavé et haché
1.5 Oignon pelé et émincé
3 gousse Ail pelée(s) et hachée(s)
3 càs Huile de tournesol
30 cl Coulis de tomate
3 càc Épices tex-mex
40 cl Eau
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Hacher de l'ail.
Stap 3 /8
Émincer l'oignon.
Stap 4 /8
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 5 /8
Faire revenir l'oignon et l'ail pendant 5 minutes en mélangeant de temps en temps.
Stap 6 /8
Ajouter le coulis de tomate, tous les légumes, les épices, le sel et le poivre. Mélanger.
Stap 7 /8
Cuisson sous pression.
Stap 8 /8
Servir chaud agrémenté de la coriandre.