- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Casarecce met aubergine & ansjovis
Casarecce met aubergine & ansjovis
- Totale tijd 23min
- 15min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personen
320 g Casarecce (gedroogde pasta)
400 g Blokjes aubergine, gewassen, van 2 cm
1 Citroen (sap)
2 teentje Knoflook, gepeld en fijngehakt
2 el Olijfolie (verplicht)
1 tl Komijnpoeder
2 el Peterselie, gewassen en fijngehakt (bij voorkeur platte peterselie)
20 Gemarineerde ansjovissen (of sardines)
0.67 tl Suiker
53 cl Gezouten water
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Was de aubergines en snijd ze in blokjes van 2 cm.
Stap 3 /7
Pel de knoflookteentjes en hak ze fijn.
Stap 4 /7
Was de peterselie en hak hem fijn.
Stap 5 /7
Plaats in deze volgorde in de pot:150 g aubergine, knoflook, suiker, olie, water en de rest van de aubergines.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie.
Stap 7 /7
Voeg citroen, komijn, peterselie toe.Dien op, versierd met ansjovis.