- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Casarecce met aubergine en ansjovis
Casarecce met aubergine en ansjovis
- Totale tijd 23min
- 15min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personen
160 g Casarecce (droge pasta)
200 g Gewassen aubergine-blokjes, 2 cm dikte
0.5 Citroen (sap)
1 teentje Knoflook, gepeld en van onzuiverheden ontdaan
1 el Olijfolie (essentieel)
0.5 tl Komijnpoeder
1 el Gewassen en fijngehakte peterselie (bij voorkeur platte peterselie)
10 Gemarineerde ansjovissen (of sardines)
0.33 tl Suiker
27 cl Gezouten water
Bereiding
Stap 1 /7
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /7
Spoel de aubergine af en snijd het in blokjes van 2 cm dikte.
Stap 3 /7
Pel en hak de knoflookteentjes fijn.
Stap 4 /7
Spoel de peterselie af en hak het fijn.
Stap 5 /7
In de juiste volgorde in de pan doen: 150 g aubergine, knoflook, suiker, olie, water en dan de rest van de aubergine.
Stap 6 /7
Onder druk laten koken.
Stap 7 /7
Voeg citroen, komijn en peterselie toe. Versier het met ansjovis alvorens te serveren.