- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cabillaud aux épinards de Nannou
Cabillaud aux épinards de Nannou
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
4 càs D’huile d’olive
2 Oignons
1 kg De patates
800 g D’épinards (frais si possible)
600 g De Cabillaud
100 ml D’eau
100 ml De vin blanc
Sel
Poivre
50 cl De crème fraîche
Bereiding
Stap 1 /8
Préparez les ingrédients. Coupez le cabillaud en cubes. Pelez et coupez les patates en cubes. Coupez la queue et lavez les épinards. Pelez et hachez les oignons.
Stap 2 /8
En mode Dorage, mettre l’huile d’olive et les oignons dans la cuve et faire dorer le tout pendant 5 minutes en remuant régulièrement.
Stap 3 /8
Ajoutez les patates et les épinards. Faire cuire 5 minutes de plus en mélangeant régulièrement.
Stap 4 /8
Ajoutez le cabillaud, l’eau et le vin blanc. Salez et poivrez à votre convenance. Mélangez.
Stap 5 /8
Cuisson sous pression 15 minutes.
Stap 6 /8
Ajoutez la crème fraîche. Mélangez.
Stap 7 /8
Passez le Cookéo en mode Maintient au chaud pendant 10 minutes.
Stap 8 /8
Régalez vous!!!







