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Cabillaud aux carottes et poireaux
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
350 g Dos de cabillaud
2 Carottes
2 Blancs de poireaux
25 cl Vin blanc
50 cl Eau
1 Cube de bouillon de légumes
2 càs Crème fraîche
Bereiding
Stap 1 /7
Couper les carottes et les poireaux en fines lanières.
Stap 2 /7
Assaisonner le cabillaud (saler, poivrer). Dorer le cabillaud pendant 4 minutes.
Stap 3 /7
Retirer le cabillaud du Cookeo.
Stap 4 /7
Dorer les carottes et les poireaux pendant 4 minutes, tout en remuant.
Stap 5 /7
Ajouter le vin blanc, l'eau et le cube de bouillon. Cuire sous pression.
Stap 6 /7
Ajouter le cabillaud dans le panier vapeur Prolonger la cuisson sous pression.
Stap 7 /7
Ajouter la crème fraîche aux légumes et remuer. Ajuster l'assaisonnement selon votre goût (sel, poivre, ...).







