- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Cabillaud à la sauce tomate
Cabillaud à la sauce tomate
- Totale tijd 23min
- 10min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 Gousse d'ail
0.5 Oignon
1 càc Huile
200 g Cabillaud
2 Carottes
200 g Haricots rouge
400 g Pulpe de tomate
Sel
Poivre
60 g Riz
200 ml Eau
Bereiding
Stap 1 /2
En mode ruissolage fort : faire revenir l'ail pressé et l'oignon émincé dans l'huile
Stap 2 /2
En mode sous haute pression pendant 8 minutes mettre le cabillaud coupé en morceau, le riz, les carottes coupées en rondelles, la pulpe de tomate, les haricots rouge, l'eau, le sel et poivre







