- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Boulgour aux chipolatas et petits legumes
Boulgour aux chipolatas et petits legumes
- Totale tijd 21min
- 15min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
9 Chipolatas aux herbes
3 Carottes
2 Oignons
1 Poivron vert
2 Gousses d'ail
1 càs Épice mélange oriental
400 ml Boulgour
800 ml Eau
1 Bouillon de boeuf
Sel
Poivre
1 càs Huile pépin de raisin
Bereiding
Stap 1 /4
Peler les carottes puis couper les en 4 puis en dés. Peler et émincer les oignons. Hacher l'ail. Peler et épépiner le poivron vert puis le couper en dés. Couper les chipolatas en tronçons.
Stap 2 /4
Dorer les oignons, les carottes, le poivron dans 1 cuillère d'huile de pépin de raisin pendant 5 minutes .
Stap 3 /4
Ajouter l'ail, puis le mélange oriental, mélanger. Ajouter l'eau, le bouillon de boeuf, les chipolatas, le boulgour, le sel et le poivre . Mettre sous pression pendant 6 minutes
Stap 4 /4
C'est prêt !!!







