- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Boulettes de boeuf aux haricots rouges
Boulettes de boeuf aux haricots rouges
- Totale tijd 11min
- 5min
Voorbereidingstijd - 6min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
600 g Boeuf haché
1 càs Boite de haricots rouges
4 càs Épices mexicaines
1 càs Farine
1 Oeuf
3 càs Huile d'olive
150 g Maïs
15 cl Eau
Sel
Bereiding
Stap 1 /3
Mélangez le boeuf avec la moitié des épices, la farine et l'œuf. Formez 8 grosses boules.
Stap 2 /3
Faites dorer les boulettes 3 min environ dans l'huile d'olive en mode dorer.
Stap 3 /3
Ajoutez le reste des épices, les haricots et le maïs rincés. Versez 15 cl d'eau et saler. Lancez le mode cuisson sous pression pour 3 min. Servez.








