- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Boudins aux pommes et potatoes
Boudins aux pommes et potatoes
- Totale tijd 15min
- 5min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (18)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker COOKEO 6L CONNECT Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
2 Grosses pommes
750 g Potatoes surgelées
2 Boudins noirs
2 càs Huile d'olive
Poivre
Herbes et/ou épices
25 cl Eau
Sel
Accessoires
Extra Crisp
Bereiding
Stap 1 /4
Éplucher et émincer les pommes.
Stap 2 /4
Allumer et mettre le Cookeo sur position dorer. Y ajouter l'huile puis les pommes ainsi que les potatoes. Dorer 5 minutes en remuant régulièrement. Ajouter l'herbe et/ou les épices. Saler et poivrer.
Stap 3 /4
Ajouter l'eau et faire cuire sous pression 3 minutes.
Stap 4 /4
Ajouter les boudins et éteindre le Cookeo. Mettre l'Extra Crisp sur la cuve puis progammer à 200 degrés en mode 3 pendant 5 minutes. Remuer puis passer en mode 2 à nouveau 5 minutes.







