- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Blettes à la provençale
Blettes à la provençale
- Totale tijd 20min
- 10min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
1 Oignon
1 Gousse d'ail
75 g Lardons
2 Petites bottes de blettes
1 Boite de pulpte de tomate
Sel
Poivre
Herbe de Provence
Huile olive
15 cl Eau
Bereiding
Stap 1 /3
Émincer un oignon. Écraser une gousse d'ail. Couper une botte de blettes en tronçon en gardant le vert des feuilles
Stap 2 /3
Faire revenir l'oignon et l'ail en mode doré 3 minutes dans l'huiled'olive. Ajouter les blettes et prolonger la cuisson 2 minutes Ajouter 75 fr de lardons et une boîte de pulpe ou chair de tomate ( en été un coulis de tomates fait maison) Saler et poivrer, ajouter des fines herbes. Ajouter l'eau et melanger
Stap 3 /3
Passer en cuisson mode cuisson sous pression 10 à 12 minutes.






