- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Anneaux de calamars à la tomate
Anneaux de calamars à la tomate
- Totale tijd 14min
- 2min
Voorbereidingstijd - 12min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
400 g Anneaux de calamars
1 Échalote
2 càs maïzena
1 càc Safran
1 càc Piment de Cayenne
20 ml Crème fraîche
500 ml Eau
2 càs Double concentré de tomate
Sel & poivre
Bereiding
Stap 1 /3
Faire revenir l’échalote et les anneaux de calamars en cuisson rissolage pendant 5 minutes
Stap 2 /3
Ajouter la maïzena, le concentré de tomate, le safran, le piment de Cayenne le sel et le poivre puis couvrir avec l’eau. Bien remuer puis lancer sous pression 5 minutes
Stap 3 /3
Ajouter la crème liquide et laisser mijoter 2 minutes. Servir avec du riz







