- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Aiguillette de canard à la mangue
Aiguillette de canard à la mangue
- Totale tijd 24min
- 10min
Voorbereidingstijd - 4min
Gaartijd - 10min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
8 Aiguillettes de canard
1 Mangue en cube
1 càs De miel
2 càs De sauce soja
Le jus d’un citron vert
1 càc De cumin
1 càc De gingembre
1 càc De quatre épices
1 càs D’huile d’olive
Bereiding
Stap 1 /3
Dans un petit bol, mélangez le miel , la sauce soja, le jus de citron vert et les épices. Ajoutez les morceaux d’aiguillettes de canard et laissez mariner 10 min au frais
Stap 2 /3
Coupez la mangue en cube
Stap 3 /3
Faites chauffer l’huile d’olive dans la cuve en mode dorer . Faites griller le tout. Bon appétit








