- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Agneau aux fèves et épinards
Agneau aux fèves et épinards
- Totale tijd 40min
- 25min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
600 g Epaule d'agneau en cubes de 25/30 g environ
1 Oignon pelé et émincé
200 g Fèves surgelées
300 g Epinards frais lavés et hachés grossièrement
2 gousse Ail pelée, dégermée et hachée
2 càc Concentré de tomate
1 càc Cannelle en poudre
4 càs Raisins secs
30 cl Eau
2 càs Huile végétale
Bereiding
Stap 1 /6
Préparation des ingrédients.
Stap 2 /6
Assaisonner la viande de sel et de poivre. Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /6
Cuire 1 min ail, oignon, cannelle et concentré. Ajouter épinards. Cuire en mélangeant pour réduire leur volume.
Stap 4 /6
Ajouter les autres ingrédients. Bien mélanger.
Stap 5 /6
Temps de cuisson : 15 mn
Stap 6 /6
Servir avec du riz ou des tagliatelles.