- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- VEAU AU CURRY
VEAU AU CURRY
- Totale tijd 40min
- 15min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
2 càs FARINE
1 BOUILLON DE VOLAILLE
1 kg VEAU (TYPE BLANQUETTE)
1 càs CURRY
2 OIGNONS
1 GOUSSE D’AIL
140 g BOÎTE DE CONCENTRE DE TOMATES
33 cl EAU
2 càs CREME
Bereiding
Stap 1 /6
Couper les oignons en rondelles. Couper la viande en carré d’environ 8 cm.
Stap 2 /6
Faire dorer les oignons et la viande pendant 6 bonnes minutes
Stap 3 /6
Ajouter la farine à la préparation toujours en mode « Dorer »
Stap 4 /6
Arrêter le mode « Dorer » . Ajouter l’eau, le bouillons de volaille, le curry, le concentré de tomates et la gousse d’ail. Mélanger le tout.
Stap 5 /6
Faire cuire en mode « Sous pression » pendant 25 minutes environ
Stap 6 /6
Au moment de servir, ajouter la crème et rectifier l’assaisonnement.