- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Tajine de poulet aux abricots, amandes et raisins secs
Tajine de poulet aux abricots, amandes et raisins secs
- Totale tijd 50min
- 5min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
400 g Blanc de poulet
125 g Abricots secs
60 g D’amandes
50 g De raisins secs
1 càs De cumin
1 càs De curcuma
1 càs De canelle
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
1 Bouillon cube or
1 càs Huile d’olive
60 cl Eau
Accessoires
Moule à gâteau
Bereiding
Stap 1 /3
Découper les blancs de poulet. Faire glonfler les raisins sec dans eau chaude
Stap 2 /3
Faire revenir les blancs de poulet, rajouter les abricots et les amandes. Saler et poivrer. Rajouter le cumin, le curcuma et la canelle.
Stap 3 /3
Rajouter 60 cl d’eau, les raisins secs et le cube or. Faire cuire 20 mn sous pression.