- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz cantonais aux crevettes ou lardons
Riz cantonais aux crevettes ou lardons
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
550 ml Eau
5 càs Sauce Teriyaki
5 càs Sauce soja salée
500 g Crevettes ou lardons
5 càs Petit pois
1 Oignon
3 Œuf
250 g Riz
Bereiding
Stap 1 /4
Battre les œufs et les chauffer en mode dorage pendant 2min Une fois cuit, réservez les
Stap 2 /4
En mode dorage, cuire les oignons, crevettes ou lardons et petit pois dans la sauce teriyaki et sauce soja salée pendant 4 min.
Stap 3 /4
Ajouter le riz et l’eau, puis cuire en mode sous pression pendant 10min.
Stap 4 /4
Une fois terminé, hacher et ajouter les œufs à la préparation. Déguster.