- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Riz aux chipolatas
Riz aux chipolatas
- Totale tijd 12min
- 5min
Voorbereidingstijd - 7min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
400 g Riz
6 Chipolatas aux herbes ou nature
1 Cube de bouillon de volaille
600 ml Eau
20 g Beurre
2 càs Huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /5
Versez l'huile d'olive dans la cuve et allumer le mode dorer
Stap 2 /5
Decoupez les chipolatas en petits morceaux, dès que l'huile est chaude faites dorer les chipolatas 3-4 minutes en remuant
Stap 3 /5
Ajoutez le riz et laisser dorer 1-2 minutes pour que le riz absorbe le gras des chipolatas ensuite ajoutez l'eau et le cube de bouillon de volaille et arrêter le mode dorer
Stap 4 /5
Mettre en cuisson sous pression pendant 7 minutes (pour du riz long grain 10 minutes)
Stap 5 /5
A la fin de la cuisson ajoutez le beurre et melanger.





