- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto au boudin blanc
Risotto au boudin blanc
- Totale tijd 25min
- 3min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
20 cl Vin blanc
200 g Riz à risotto
3 Boudins blancs
30 cl Bouillon de légumes
1 Échalote
150 g Champignons de Paris
2 càs Huile d'olive
Sel
Poivre
100 g Parmesan râpé
Bereiding
Stap 1 /6
Coupez les boudins en rondelles, coupez les champignons en lamelles et émincez l'échalote.
Stap 2 /6
Faire revenir l'échalote dans l'huile d'olive en mode dorer pendant 3 minutes.
Stap 3 /6
Ajoutez le riz à risotto en mode dorer pendant 2 minutes.
Stap 4 /6
Ajoutez le vin blanc en mode dorer pendant 2 minutes.
Stap 5 /6
Ajoutez les champignons, les boudins blancs et le bouillon de légumes. Salez, poivrez. Mettre en cuisson sous pression pendant 15 minutes.
Stap 6 /6
Mélangez avec le parmesan.