- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto poulet champignons curry
Risotto poulet champignons curry
- Totale tijd 24min
- 10min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
6 personnes
300 g Riz à risotto
100 g Oignons
250 g Champignons
500 g Filet de poulet
25 cl Vin blanc
40 cl Eau
2 Kub'or
20 cl Crème fraîche
2 càc Curry
Bereiding
Stap 1 /5
Découper le poulet en dé
Stap 2 /5
Faire dorer avec un peu de matière grasse le poulet et les oignons
Stap 3 /5
Ajouter le riz et mélanger jusqu'à ce qu'il devienne translucide. Ajouter le vin blanc et faire évaporé un peu
Stap 4 /5
Ajouter l'eau, les kub'or, les champignons et le curry et cuire 10min sous pression
Stap 5 /5
Ajouter la crème fraîche