- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto de riz venere
Risotto de riz venere
- Totale tijd 49min
- 5min
Voorbereidingstijd - 44min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
250 g Riz venere
25 cl Vin blanc
80 g Parmesan
1 Oignon
1 Gousse d’ail
3 càs Huile d’olive
25 cl Crème liquide
1 Bouillon cube légumes
75 cl Eau
Sel
Poivre
Bereiding
Stap 1 /4
Hacher finement l’oignon et l’ail. Les faire revenir dans l’huile sans les colorer.
Stap 2 /4
Ajouter le riz et mélanger pour bien l’enrober d’huile.
Stap 3 /4
Ajouter le vin blanc, le bouillon cube émietté, l’eau, le sel et le poivre. Cuire sous pression 40 minutes.
Stap 4 /4
En fin de cuisson ajouter la crème et le parmesan et servir !