- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto champignons et potiron
Risotto champignons et potiron
- Totale tijd 34min
- 20min
Voorbereidingstijd - 14min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Riz à risotto
1 Échalote
1 Gousse d’ail
250 g Champignons
150 g Potiron
15 cl Vin blanc
1.5 càs Crème fraîche epaisse
700 ml d’eau
0.5 Bouillon volaille
1 càs Huile d’olive
20 g Beurre
50 g Parmesan
Bereiding
Stap 1 /6
Couper les champignons en 4. Couper l’ail et l’ échalote
Stap 2 /6
Faire dorer les champignons, ail et échalote dans l’huile et le beurre. Ajouter le vin
Stap 3 /6
Mettre le risotto jusqu à ce qu’il devienne translucide
Stap 4 /6
Mettre l’eau, le bouillon, sel poivre et autres épices du choix Faire cuire sous pression 3 minutes
Stap 5 /6
Couper le potiron en cube de 3 cm. Ajouter au mélange et cuir 3 minutes
Stap 6 /6
Ajouter le parmesan et la crème fraîche Mélangez délicatement C est prêt à servir