- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto champignons et lardons
Risotto champignons et lardons
- Totale tijd 23min
- 3min
Voorbereidingstijd - 20min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g Riz pour risotto
1 Oignon
200 g Lardons
150 g Champignons
60 cl Eau
1 Cube de bouillon de légumes
60 g Parmesan râpé
25 cl Crème fraîche liquide
Bereiding
Stap 1 /4
Émincer les champignons et l'oignon
Stap 2 /4
Mettre en mode dorer etmettre dans la cuve l'oignon, les champignons et les lardons. Faire dorer pendant 5 minutes.
Stap 3 /4
Arrêter le mode dorer et ajouter le riz l'eau et le cube de bouillon de légumes. Cuire sous pression pendant 15 minutes.
Stap 4 /4
Ajouter le parmesan et la crème fraîche et bien mélanger.