- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto aux poireaux et carottes
Risotto aux poireaux et carottes
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
300 g De riz pour risotto
1 Oignon
3 Poireaux
4 Carottes
650 ml Eau
10 cl De vin blanc
1 Bouillon de poule
1 càs De curcuma
Huile d'olive
Bereiding
Stap 1 /5
Couper l'oignon puis les carottes et les poireaux en rondelles. Mettre dans la cuve.
Stap 2 /5
En mode dorer, faire revenir quelques minutes avec l'huile d'olive jusqu'à coloration.
Stap 3 /5
Ajouter le riz puis remuer. Mettre le vin blanc et mélanger 2 minutes. Arrêter ensuite le mode dorer.
Stap 4 /5
Ajouter l'eau, le bouillon émietter et le curcuma puis mélanger.
Stap 5 /5
Fermer le couvercle et mettre en mode cuisson sous pression 15 min.