- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto aux courgettes
Risotto aux courgettes
- Totale tijd 27min
- 10min
Voorbereidingstijd - 17min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
3 personnes
140 g Riz arborio
200 g Courgettes
0.5 Bouillon légumes
2 càs Parmesan
1 Echalotte
40 ml Vin blanc
Bereiding
Stap 1 /4
Épluchez et émincez les échalotes. Coupez en rondelles les courgettes.
Stap 2 /4
Dans la cuve du Cookeo, ajoutez un filet d’huile d’olive, les échalotes, le riz, et démarrez le mode dorer. Laissez revenir pendant 2 minutes en remuant de temps en temps.
Stap 3 /4
Ajoutez les courgettes, 200ml d'eau/personne, le bouillon, le vin, salez, poivrez puis programmez 15 minutes en cuisson sous pression.
Stap 4 /4
A la fin de la cuisson, ajoutez le parmesan, mélangez (1 CAS par personne). Servir le risotto, salez, poivrez, ajoutez un peu de zeste de citron sur chaque assiette si vous en avez pour apporter un peu de peps.






