- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Risotto aux Champignons
Risotto aux Champignons
- Totale tijd 23min
- 8min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (26)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
200 g Riz aborio
200 g Champignons bruns
1 Oignon
2 càs Huile d’olive vierge extra
50 g Parmesan
40 cl Bouillon de légumes
10 cl Vin blanc
1 pincée Sel
1 pincée Poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Coupez : - Les Champignons en lamelle en laissant les pieds - L’ oignon en émincé
Stap 2 /6
Faite doré les champignons dans la cuve pendant 8 minutes puis réservez les
Stap 3 /6
Faite ensuite revenir l’oignon. Une fois doré ajoutez le riz et le vin blanc Laissez évaporé l’alcool
Stap 4 /6
Ajoutez ensuite le bouillon le sel et le poivre et laissez cuire sous pression pendant 10 minutes
Stap 5 /6
Ajoutez ensuite les champignons, le parmesan et mélangez le tout
Stap 6 /6
Vous pouvez déguster !







