- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Ragout de boeuf a l'italienne
Ragout de boeuf a l'italienne
- Totale tijd 45min
- 5min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
4 personnes
800 g Carbonnade
1 Oignon
2 Gousses d'ail
200 ml Vin rouge
200 ml Bouillon de boeuf
400 g Tomates concassées
2 Branche de romarin
100 g Olives noires
Huile d'olive
Sel et poivre
Bereiding
Stap 1 /6
Préparer les ingrédients, émincer l'oignon, écraser l'ail, couper les olives.
Stap 2 /6
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 3 /6
Faire dorer la viande puis ajouter les oignons et l'ail jusqu'à ce qu'il soient fondants.
Stap 4 /6
Ajouter le vin rouge, le bouillon, les tomates concassées, le romarin et les olives. Saler poivrer.
Stap 5 /6
Cuire sous pression 30 minutes .
Stap 6 /6
Ajouter de la Maïzena si besoin et maintenez au chaud.