- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Poulet haricots verts
Poulet haricots verts
- Totale tijd 21min
- 5min
Voorbereidingstijd - 16min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
500 g Poulet
200 g Champignons frais
1 Oignon
250 g Petits pois surgelés
500 g Haricots verts surgelés
1 càs Huile d'olive
Sel
Poivre
2 càs Paprila doux
400 g Coulis de tomate
400 ml D'eau
1 càs Maïzena
2 càs Fond de volaille
Bereiding
Stap 1 /4
Couper le poulet en cube, émincer l'oignon, éplucher et couper les champignons frais
Stap 2 /4
Verser l'huile d'olive et faire revenir l'oignon avec le poulet et les champignons frais pendant 7min
Stap 3 /4
Ajouter les haricots verts, les petits pois, le coulis de tomate, l'eau, le fond de volaille, paprika, sel et poivre et bien mélanger
Stap 4 /4
Cuire 9min en cuisson haute pression puis rajouter une cuillère à soupe de maïzena et servir bien chaud








