- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Porc aux olives
Porc aux olives
- Totale tijd 47min
- 5min
Voorbereidingstijd - 42min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (5)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Multicooker Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd
Ingrediënten
6 personnes
900 g Épaule de porc
2 Oignons
2 Gousses d ail
250 g Champignons
160 g D olives vertes
30 g D huile d'olive
100 ml Coulis de tomates
1 Cube de bouillon de poulet
100 g De vin blanc
Eau
2 Feuilles de laurier
2 Carottes en rondelles
Sel,poivre
1 càs De Maïsena
Bereiding
Stap 1 /4
Émincer les oignons et hacher l ail.Couper les carottes en rondelles.
Stap 2 /4
Faire revenir les oignons et l ail dans l huile d olive. Quand c est doré,ajouter le porc.
Stap 3 /4
Ajouter le coulis de tomates,le vin blanc,le cube de volaille émietté,le sel,le poivre,les feuilles de laurier et recouvrir la viande d eau. Mettre sous pression 30minutes.
Stap 4 /4
Ajouter les carottes ,les champignons et les olives et la maïsena. Mélanger et remettre 7 minutes sous pression.








