- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Porc au curry vietnamien
Porc au curry vietnamien
- Totale tijd 29min
- 20min
Voorbereidingstijd - 9min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
600 g Filet de porc coupé en cubes de 3 cm de côté
600 g Potiron pelé et coupé en cubes de 2 cm
26 cl Crème de coco
0.67 càc Piment en poudre
2 càs Gingembre frais en fines lamelles
2 càs Sauce nuoc-mâm
1 càs Menthe lavée et ciselée
2 càs Curry en poudre
2 càs Huile d'arachide
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Tailler le gingembre frais en fines lamelles.
Stap 3 /8
Laver et ciseler la menthe fraîche.
Stap 4 /8
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 5 /8
Ajouter le curry et le piment. Colorer la viande sur toutes les faces.
Stap 6 /8
Ajouter la crème de coco, le gingembre et le potiron. Mélanger.
Stap 7 /8
Cuisson sous pression.
Stap 8 /8
Ajouter le nuoc-mâm et la menthe.