- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Pain aux sardines citron basilic
Pain aux sardines citron basilic
- Totale tijd 1u 10min
- 10min
Voorbereidingstijd - 45min
Gaartijd - 15min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
3 boîte Sardines citron basilic
1 Citron presse
5 branche Persil frais lavé et mixe
120 g Fromage râpé
6 Œufs
5 càs Crème fraîche légère
200 ml Eau
Accessoires
Moule à gâteau
Bereiding
Stap 1 /2
Mélanger le tout dans un cul de poule sauf l'eau . Bien mixer
Stap 2 /2
Mettre l’appareil dans le moule , le moule dans le panier vapeur et mettre l’eau dans la cuve . Cuisson sous pression 45 mn . Ouvrir le cookeo 15 mn puis laisser refroidir à température ambiante puis au frais .