- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- POULET AU BANYULS ET CHAMPIGNONS
POULET AU BANYULS ET CHAMPIGNONS
- Totale tijd 30min
- 15min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Cuisses de poulet
1 Oignon
350 g Champignons de Paris
40 g Fond de veau
250 g Crème épaisse légère
2 càs Huile d'olive
20 cl Banyuls (ou porto)
30 cl Eau
2 càs Farine
Bereiding
Stap 1 /6
Couper les cuisses de poulet en deux
Stap 2 /6
Eplucher l'oignon, le couper en deux puis en fines demi-rondelles
Stap 3 /6
Préchauffer le Cookeo en mode dorer. Puis ajouter l'huile d'olive et faire revenir les morceaux de poulet pendant 5 minutes (remuer pour qu'ils soient dorés sur toutes les faces).
Stap 4 /6
Saupoudrer le poulet de farine, bien mélanger puis verser le banyuls, l'eau, le fond de veau, l'oignon, les champignons, sel et poivre et bien mélanger le tout.
Stap 5 /6
Lancer le mode sous pression express 10 mn
Stap 6 /6
En fin de cuisson, laisser échapper la vapeur, ouvrir, ajouter la crème et mélanger.