- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Magret de canard, grenailles et haricots
Magret de canard, grenailles et haricots
- Totale tijd 32min
- 10min
Voorbereidingstijd - 22min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
2 Magrets de canard
500 g Pommes de terre grenailles
400 g Haricots verts (frais ou surgelés)
70 ml Eau
Sel/poivre/cube bouillon
Feuille de Laurier (facultatif)
1 càs Moutarde (facultatif)
1 càs Graines de moutarde (facultatif)
1 Oignon rouge
Bereiding
Stap 1 /5
Quadriller les magrets de canards (côté peau), laver les grenailles et les haricots. Couper grossièrement l'oignon rouge. Couper les pommes de terre en morceaux
Stap 2 /5
Faire dorer les magrets (3min côté peau et 1min de l'autre côté) puis mettre de côté
Stap 3 /5
Déposer les pommes de terres (et les haricots s'ils sont surgelés) ainsi que l'oignon coupé dans le 'gras' du canard qui est dans la cuve. Faire dorer 15min
Stap 4 /5
Ajouter les haricots frais et 70ml d'eau, sel/poivre/cube bouillon (facultatif : moutarde/graine de moutarde/feuille de laurier). Déposer les magrets par dessus et lancer la cuisson sous pression (3min rosé/4min bien cuit)
Stap 5 /5
Servir bien chaud :)