- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Hauts de cuisse au curry et au riz
Hauts de cuisse au curry et au riz
- Totale tijd 35min
- 10min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
750 g Hauts de cuisse
1 Oignon
1 càc d'huile d'olive
3 càc Curry en poudre
2 càc Sauce soja
250 g Champignons surgelées
300 g Riz basmati parfumé
300 ml Eau
200 ml Eau
150 ml Crème liquide
Bereiding
Stap 1 /4
Mettre dans la cuve l'huile d'olive, les hauts de cuisse côté peau et l'oignon que vous avez préalablement émincé. Dorer pendant 5min.
Stap 2 /4
Ajouter le curry, la sauce soja et les 300ml d'eau, mélanger puis lancer la cuisson sous pression pendant 10min.
Stap 3 /4
Ajouter les champignons, le riz et les 200ml d'eau, mélanger puis lancer à nouveau sous pression pendant 10min.
Stap 4 /4
Ajouter la crème liquide et maintenez au chaud en attendant de servir.