- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gratin de poireaux au jambon et fromage
Gratin de poireaux au jambon et fromage
- Totale tijd 35min
- 10min
Voorbereidingstijd - 25min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (20)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo+ Connect Black CE855800 Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
3 Poireaux
500 cl eau
sel
poivre noir
4 Petites tranches d'Edam
2 Tranches de jambon
100 g Gruyère râpé
Muscade
Bereiding
Stap 1 /5
Nettoyer et émincer les poireaux
Stap 2 /5
Faire dorer les poireaux dans l'huile d'olives 4 à 5 mn.
Stap 3 /5
Ajouter l'eau, le sel et faire cuire sous pression.
Stap 4 /5
Éteindre le cookéo. Egoutter au maximum les poireaux. Saler, poivrer, ajouter éventuellement de la noix de muscade. Bien mélanger. Déposer les tranches d'Edam sur les poireaux. Recouvrir avec le jambon. Répendre le fromage rappé sur le dessus.
Stap 5 /5
Brancher le Crisp et le programmer en Grill (2) à 200° pendant 15mn








