- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Gratin choux romanesco
Gratin choux romanesco
- Totale tijd 36min
- 6min
Voorbereidingstijd - 30min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personnes
1200 g Romanesco
250 g Jambon
20 cl Creme semi epaisse
100 g Parmesan râpé,
30 g Gruyere râpé
4 pincée Sel
1 pincée Poivre
1 pincée Muscade
Bereiding
Stap 1 /4
Cuire le choux romanesco équeuter avec le panier vapeur avec 120 ml d eau 12 min en mode cuisson sous pression.
Stap 2 /4
Égouttez le choux et le disposer dans un plat pour four
Stap 3 /4
Disposez le jambon coupée puis le parmesan plus le gruyère mettez la crème. Puis mettre le poivre un peu de sel et la muscade
Stap 4 /4
Disposez le plat au four pendant 18min dans le four à mi hauteur à 240 degrés