- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Fondue de poireaux de la mer
Fondue de poireaux de la mer
- Totale tijd 18min
- 10min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
5 personnes
6 Poireaux
6 Pomme de terre
4 Carottes
500 g De saumon
1 Oignon
1 càs Huile
2 càc Curry
1 càc Aneh
400 ml Eau
2 Cubes de légumes
2 càs Crème fraîche épaisse
Sel
Poivres
Bereiding
Stap 1 /5
Coupes tous légumes et saumon en cubes et rondelles
Stap 2 /5
Faire rissoler les oignons
Stap 3 /5
Mettre les légumes les cubes dissous dans l eau puis le curry sel et poivre Cuisson pression 4 minutes.
Stap 4 /5
Mettre le saumon et l aneth Cuisson sous pression 2 minutes.
Stap 5 /5
Rajouter la crème fraîche attendre 2 min et servir







