- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Diots et crozets au reblochon
Diots et crozets au reblochon
- Totale tijd 1u 10min
- 20min
Voorbereidingstijd - 50min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
4 Diots fumés
2 oignons
2 càs matière grasse
350 g de crozets
2 Carottes
20 cl de vin blanc
20 cl d'eau
3 càs de crème fraîche /
1 Reblochon
Bereiding
Stap 1 /4
Préparer les ingrédients : Couper les oignons en lamelles, éplucher les carottes et les couper en rondelles
Stap 2 /4
Lancer la recette : Mette le cookeo en mode dorer ajouter la matière grasse et faire revenir les diots, ajouter les oignons puis les carottes, les crozets puis le vin blanc et l'eau
Stap 3 /4
Lancer la cuisson : pour 25 minutes
Stap 4 /4
En fin de cuisson - mode maintien au chaud : ajouter la crème fraîche et le reblochon couper en tranches Laisser fondre une quinzaine de minutes Bon appétit !