- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Coq au vin rouge
Coq au vin rouge
- Totale tijd 50min
- 15min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G810 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
400 g Pilons de coq (ou de dinde) farinés
100 g Champignons de Paris émincés
100 g Lardons
7.5 cl Vin rouge
1 Oignons émincés
100 g Carottes émincées
Sel et poivre
1 Bouquet garni
10 cl Fond de veau
1 càs Huile d'arachide
Bereiding
Stap 1 /8
Préparer les ingrédients.
Stap 2 /8
Émincer les champignons.
Stap 3 /8
Emincer les oignons.
Stap 4 /8
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 5 /8
Faire dorer les pilons de coq. Retirer. Faire dorer lardons, oignons, champignons et carottes, en plusieurs fois si nécessaire.
Stap 6 /8
Remettre les pilons de coq, ajouter le vin et le fond de veau. Saler et poivrer. Laisser évaporer l'alcool.
Stap 7 /8
Cuisson sous pression.
Stap 8 /8
Servir le coq au vin avec une purée de pomme de terre.