- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Choux de Bruxelles au vin blanc et aux lardons
Choux de Bruxelles au vin blanc et aux lardons
- Totale tijd 30min
- 17min
Voorbereidingstijd - 13min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (24)
Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
4 personnes
1 kg Choux de Bruxelles cru
200 g Lardons allumettes
15 cl Vin blanc
1 pincée Sel, poivre
Bereiding
Stap 1 /5
Enlever la base noire des choux et les feuilles abîmées. Laver et égoutter.
Stap 2 /5
Faire dorer les lardons. Mode dorage 3min.
Stap 3 /5
Ajouter le vin blanc pour déglacer.
Stap 4 /5
Mettre les choux crus directement dans la cuve. Mélanger le tout.
Stap 5 /5
Mode cuisson sous pression 10min.