- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Boeuf bourguignon
Boeuf bourguignon
- Totale tijd 45min
- 10min
Voorbereidingstijd - 35min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (25)
Cookeo Infinity CE9828F0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 20 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Infinity CE97GUF0 Intelligente hogedruk multicooker + air fryer - 17 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Wifi 10-in-1 CE96X8F0 Intelligente hogedruk multicooker - 14 programma's + Extra Crisp - air fryer accessoire Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
2 personnes
400 g Bœuf
10 cl Vin rouge
10 cl Fond de veau
50 g Lardons
100 g Oignon
1 càs Huile végétale
1 Carotte
150 g Champignons de Paris
1 Bouquet garni
Sel et poivre
6 g Fleur de maïs
Bereiding
Stap 1 /9
Préparer les ingrédients. Bien respecter les quantités pour éviter tout code erreur.
Stap 2 /9
Emincer les oignons.
Stap 3 /9
Emincer les champignons de Paris.
Stap 4 /9
Verser l'huile dans la cuve.
Stap 5 /9
Faire revenir tous les ingrédients sauf le liquide et le bouquet garni pendant 10 minutes.
Stap 6 /9
Ajouter le liquide et le bouquet garni. Laisser évaporer l'alcool.
Stap 7 /9
Cuisson sous pression
Stap 8 /9
Ajouter la fleur de maïs. Remuer.
Stap 9 /9
Servir !







