- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Aiguillettes de poulet coco garam masala.
Aiguillettes de poulet coco garam masala.
- Totale tijd 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (6)
Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE912411 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Wifi CE902800 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
3 personnes
500 g Poulet
250 cl Lait de coco
1 càs Garam masala
1 càc Huile olive
1 gousse Housse ail
Bereiding
Stap 1 /5
Haché votre ail et coupé votre poulet en aiguillettes
Stap 2 /5
mode Rissolage fort , mettre huile et ail le temps du préchauffage puis mettre les aiguillettes 8 min , ajouté les épices.
Stap 3 /5
Ajouté le lait de coco. Puis mode sous pression basse 5 min. Salé à votre convenance.
Stap 4 /5
Ajouté une cuillère de fécule si toutefois vous désirez une sauce plus épaisse remuez et laissé mode mijotage 2 min ( moi je n'est pas fait j'ai souhaité le côté ligth.
Stap 5 /5
A servir avec du riz basmati et des patates douces rôtie.