- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Zalm masala
Zalm masala
- Totale tijd 25min
- 15min
Voorbereidingstijd - 10min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
1 el Olie
0.5 Ui
1 teentje Knoflook
0.5 Tomaat
0.5 el Verse gember
1 el Masalapoeder
1 el Tomatenpuree
15 cl Kokosmelk
2 straaltje Zalmfilets
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten voor.
Stap 2 /7
Giet de olie in de kom.
Stap 3 /7
Bak de ui aan. Voeg knoflook en tomaat toe en laat ze een paar minuten zacht worden.
Stap 4 /7
Voeg de gember, masala, tomatenpuree en kokosmelk toe. Roer goed.
Stap 5 /7
Voeg de zalmfilets toe.
Stap 6 /7
Handmatig airfryen.
Stap 7 /7
Eet smakelijk.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
