- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Traditionele cheesecake
Traditionele cheesecake
- Totale tijd 28min
- 15minVoorbereidingstijd 
- 13minGaartijd 
- 0minAfkoeltijd 
Ingrediënten
2 personen
- 40 g Bretonse zandkoekjes, verkruimeld 
- 15 g Gesmolten boter 
- 80 g Kwark 
- 40 g Suiker 
- 35 g Licht geklopt ei 
- 5.5 cl Vloeibare room 35% vg 
- Ovenschoteltjes 
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Doe de zanddeeg-botermengeling op de bodem van de schaaltjes.
Stap 3 /7
Plet de kaas met de suiker met een vork. Voeg de eieren en de room toe.
Stap 4 /7
Vul de schaaltjes met het mengsel. Dek ze een voor een af met folie.
Stap 5 /7
Zet ze in het stoommandje en plaats dit vervolgens in de kuip met 20 cl water.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie
Stap 7 /7
Laat ze potjes een nacht afkoelen voor het opdienen.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
