- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Quenelles met roquefortsaus
Quenelles met roquefortsaus
- Totale tijd 13min
- 5min
Voorbereidingstijd - 8min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
40 g Spekjes
40 g Roquefort
15 cl Kalfsfond of kippenfond
10 cl Vloeibare room
2 Quenelles
1 el Gemalen hazelnoot
Bereiding
Stap 1 /5
Maak de ingrediënten klaar.
Stap 2 /5
Laat de kaas en de spekjes koken tot ze zacht zijn.
Stap 3 /5
Voeg de room, het kalfsvlees en de quenelles toe.
Stap 4 /5
Onder druk laten koken.
Stap 5 /5
Voeg de nootjes toe en serveer met een groene salade.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
