- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Glutenvrije koekjes
Glutenvrije koekjes
- Totale tijd 1u 25min
- 10min
Voorbereidingstijd - 15min
Gaartijd - 1u
Afkoeltijd
Ingrediënten
5 personen
200 g rijstmeel
120 g bruine suiker
125 g halfgezouten boter
3 eierdooiers
Poedersuiker
1 sinaasappelschil
Accessoires
Kneed- & hakmes
Bereiding
Stap 1 /5
Plaats het mes om te kneden/hakken, doe het rijstmeel, de suiker, de boter, de eierdooiers en de sinaasappelschil in de robot. Vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Stap 2 /5
Gebruik een spatel om de bereiding opnieuw naar het midden te strijken, vergrendel het deksel en druk op 'Start'.
Stap 3 /5
Haal het deeg uit de robot, kneed het tot een bal en verpak in huishoudfolie. Laat gedurende 1 uur in de koelkast rusten.
Stap 4 /5
Verwarm de oven voor op 180 °C (th. 6). Leg een vel bakpapier op een plaat. Rol het deeg uit met een deegrol en snij rondjes uit met een mes of glas. Leg de koekjes op de bakplaat.
Stap 5 /5
Bak gedurende 15 min. Wanneer de bereiding klaar is, zijn de koekjes zacht. Ze worden hard tijdens het afkoelen. Bestrooi met poedersuiker voor het opdienen.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
