- Homepage
- Vind een recept
- Al onze recepten
- Bolognaise 'comme un chef'
Bolognaise 'comme un chef'
- Totale tijd 55min
- 15min
Voorbereidingstijd - 40min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Ingrediënten
2 personen
240 g Rundergehakt
0.5 Fijngesneden ui
100 g Wortelen in dunne plakjes
300 g Gehakte tomaten en hun coulis
5 cl Rode wijn
50 g Spekjes
1 tl Zout en peper
1 el Olijfolie
1 g Knoflook, ontkiemd en gehakt
30 g Fijngesneden bleekselderij
Bereiding
Stap 1 /8
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /8
Snijd de uien in halve ringen.
Stap 3 /8
Haal de kiemen van de look weg.
Stap 4 /8
Giet er olijfolie bij.
Stap 5 /8
Bruin het vlees. Voeg de spekreepjes, de uien en de wortelen toe.
Stap 6 /8
Giet de wijn erbij. Voeg de tomatenblokjes, de selderij en de look toe. Breng op smaak met peper en zout.
Stap 7 /8
Snelkookfunctie: 40 min
Stap 8 /8
Dien op met pasta.
Waarom twee pakjes?
Je producten kunnen vanuit twee verschillende magazijnen worden verzonden:
Verzonden door Moulinex Shop
Verzonden door Moulinex Accessoires
Het is niet mogelijk om artikelen uit twee verschillende magazijnen in één pakket te combineren.
