- Homepage
- Zeeduivel à la bourguignonne
Zeeduivel à la bourguignonne
- Totale tijd 25min
- 20min
Voorbereidingstijd - 5min
Gaartijd - 0min
Afkoeltijd
Compatibele toestellen (21)
Cookeo+ Connect CE857800 Multicooker Cookeo Wifi 9-in-1 CE952110 Intelligente hogedruk multicooker - 9 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Cookeo Touch Pro CE943410 Intelligente hogedruk multicooker - 13 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd - Ingebouwde keukenweegschaal Cookeo Wifi 10-in-1 CE96G310 Intelligente hogedruk multicooker - 10 programma's - Oneindig aantal recepten - Geconnecteerd Ontdek het volledige gamma
Meer weergeven - Ontdek het volledige gamma -
Ingrediënten
6 personen
300 g Zeeduivel, in blokjes van 3 cm gesneden, door bloem gehaald
90 g Gerookte spekreepjes
180 g Wortelen, geschraapt en fijngesneden
150 g Zilveruitjes, gepeld
Bouquet garni
450 g Witte champignons, gepeld en in 4 gesneden
30 cl Rode wijn
1 el Vloeibare honing
3 el Kervel of dragon, gewassen en fijngehakt
Zout, peper uit de molen
Bereiding
Stap 1 /7
Bereid de ingrediënten.
Stap 2 /7
Peel en schraap de wortelen.
Stap 3 /7
Doe de spekblokjes in de kuip.
Stap 4 /7
Laat kleuren door af en toe te mengen. Voeg de stukken vis toe, zo nodig in verschillende porties, en laat ze aankleuren.
Stap 5 /7
Voeg de andere ingrediënten toe, behalve de groene kruiden. Meng alles goed.
Stap 6 /7
Snelkookfunctie
Stap 7 /7
Voeg de groene kruiden toe en dien op met rijst of tagliatelle.