Zeeduivel à la bourguignonne
Moulinex
Recept door Moulinex

Zeeduivel à la bourguignonne

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 25min
  • Voorbereidingstijd
    20min
  • Gaartijd
    5min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

6 personen

  • 300 g Zeeduivel, in blokjes van 3 cm gesneden, door bloem gehaald

  • 90 g Gerookte spekreepjes

  • 180 g Wortelen, geschraapt en fijngesneden

  • 150 g Zilveruitjes, gepeld

  • Bouquet garni

  • 450 g Witte champignons, gepeld en in 4 gesneden

  • 30 cl Rode wijn

  • 1 el Vloeibare honing

  • 3 el Kervel of dragon, gewassen en fijngehakt

  • Zout, peper uit de molen

Bereiding

Stap 1 /7

Bereid de ingrediënten.

Stap 2 /7

Peel en schraap de wortelen.

Stap 3 /7

Doe de spekblokjes in de kuip.

Stap 4 /7

Laat kleuren door af en toe te mengen. Voeg de stukken vis toe, zo nodig in verschillende porties, en laat ze aankleuren.

Stap 5 /7

Voeg de andere ingrediënten toe, behalve de groene kruiden. Meng alles goed.

Stap 6 /7

Snelkookfunctie

Stap 7 /7

Voeg de groene kruiden toe en dien op met rijst of tagliatelle.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228