Zalmmousse met dille
Margaux de Biolley
Recept door Margaux de Biolley

Zalmmousse met dille

ratings.0

-/5

  • Totale tijd 10min
  • Voorbereidingstijd
    10min
  • Gaartijd
    0min
  • Afkoeltijd
    0min

Ingrediënten

4 personen

  • 200 g gerookte zalm

  • 80 g dubbele room

  • 1 eenheid citroen

  • dille

  • peper

Accessoires

  • Kneed- & hakmes
    Kneed- & hakmes

Bereiding

Stap 1 /2

Meng in de keukenmachine de zalm, dubbele room, citroensap en dille met het deegblad tot een romige massa.

  • 200g gerookte zalm
  • 80g dubbele room
  • 1eenheid citroen
  • dille
  • peper
  • Kneed- & hakmes

Stap 2 /2

Laat de zalmcrème 1 uur in de koelkast staan voor het eten.

Roerblad SS-185951

Referentie permanent uitverkocht

Roerblad SS-185951

Bakkuip SS-186082

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186082

Bakkuip SS-186157

Referentie permanent uitverkocht

Bakkuip SS-186157

Haak SS-186228

Referentie permanent uitverkocht

Haak SS-186228